Logo

Edukacija za zdravstvene radnike - Modul 1 PDF Ispis E-mail

13 certificiranih trenera - zdravstvenih radnika (ljekara i medicinskih sestara) iz zdravstvenih institucija Unsko-sanskog, Srednjobosanskog i Zeničko-Dobojskog kantona u organizaciji „Medice“ Zenica i u partnerstvu sa medicom mondiale a uz finansijsku podršku Ministarstva vanjskih poslova Njemačke uspješno nastavljaju edukacije za svoje kolege i kolegice iz zdravstvenih institucija navedenih kantona.Od srca svim trenericama i trenerima čestitke upućuje direktorica „Medice“ Zenica, Sabiha Husić.

 
Edukacija za zdravstvene radnike - Modul 1 PDF Ispis E-mail

13 certificiranih trenera - zdravstvenih radnika (ljekara i medicinskih sestara) iz zdravstvenih institucija Unsko-sanskog, Srednjobosanskog i Zeničko-Dobojskog kantona u organizaciji „Medice“ Zenica i u partnerstvu sa medicom mondiale a uz finansijsku podršku Ministarstva vanjskih poslova Njemačke uspješno vode edukacije za svoje kolege i kolegice iz zdravstvenih institucija navedenih kantona.Od srca svim trenericama i trenerima čestitke upućuje direktorica „Medice“ Zenica, Sabiha Husić.

 
Poziv za volontiranje PDF Ispis E-mail

Postani stariji brat ili starija sestra

Ako si:

Student ili studentica, imaš slobodno vrijeme koje želiš kvalitetno iskoristiti, želiš jednom djetetu biti prijatelj i na taj  način mu priuštiti lijepe i sretne trenutke, onda si spreman/na da i TI budeš  dio 6. generacije volontera projekta „Stariji brat, starija sestra“ koji realizuje „Medica Zenica“...

 
Poziv na javnu raspravu / FINANSIRANJE I OSNIVANJE SIGURNIH KUĆA U FEDERACIJI BIH – KA BOLJIM RJEŠENJIMA PDF Ispis E-mail

Medica Zenica i Sarajevski otvoreni centar Vas pozivaju na javnu raspravu KA BOLJIM RJEŠENJIMA SIGURNIH KUĆA U FEDERACIJI BIH –FINANSIRANJE I OSNIVANJE u ponedjeljak 21.12.2015. godine u 15.30 sati u hotelu Courtyard by Marriott Sarajevo. Na javnoj raspravi koju moderira Saša Gavrić ispred Sarajevskog otvorenog centra govore Sabiha Husić, direktorice "Medice" Zenica, Fatima Bećirović -Vive žene Tuzla i Predstavnici/e Vlade FBiH. 

 
Promocija knjige „1995-2015, Žena u politici u postdejtonskoj BiH“ PDF Ispis E-mail

U povodu obilježavanja dvadesete godišnjice od potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma, Sarajevski otvoreni centar i „Medica“ Zenica su 07.12.2015.godine u Općoj biblioteci u Zenici organizovali promociju knjige „1995-2015, Žena u politici u postdejtonskoj BiH“, autorica Marine Veličković, Arijane Aganović i Edite Miftari. 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL